Selecteer een pagina

Verzenden & Retour

Verzenden

De levertijd van onze fysieke producten in Nederland en België is 1 – 3 werkdagen een online product ontvang je direct. Jouw bestelling is te volgen met een Track & Trace code. Hiervan ontvang je een e-mail nadat de bestelling naar jouw adres is verzonden.
Qualityworkout kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor vertraagde bestellingen als gevolg van de bezorgdiensten.
Heb je vragen over een bestelling? Neem dan gerust contact met ons op!

Ruilen

Wanneer je een product wil omruilen, kun je ons een mail sturen op Qualityworkout@gmail.com Wij zullen je dan een link met het retourlabel toesturen. Je dient het nieuwe artikel zelf op onze website te bestellen.
Wij rekenen geen extra kosten voor het retourneren, als je een product wil omruilen. Mochten er verzendkosten van toepassing zijn op je bestelling, dan zijn deze wel voor je eigen rekening.

Retourneren

Na ontvangst van uw producten heeft u 14 dagen de tijd om melding te maken als u de producten wilt retourneren. Hiervoor stuurt u een email naar Qualityworkout@gmail.com Wanneer u heeft gemeld de producten te willen retourneren dienen deze binnen 14 dagen aantoonbaar retour verzonden te zijn naar Qualityworkout

Wij brengen kosten in rekening voor het terugzenden van de bestelling. Je krijgt het totaal betaalde bedrag (inclusief de standaard verzendkosten) minus de retourkosten terug. Houd er rekening mee dat het tot 10 werkdagen kan duren voordat de terugbetaling op jouw bankrekening is gestort. We kunnen de terugbetaling uitstellen totdat we het product of de producten hebben ontvangen of het bewijs dat het product of de producten onderweg zijn.

Artikelen waarvan de veiligheidsverpakking is verbroken kunnen derhalve niet worden geretourneerd zonder dat hier nadrukkelijk contact over is geweest.